Menu Premium

‘GTA 6 komt in 2020 uit en zal een maand eerder op de PS5 uitkomen’

Hylke Haagsma 16/04/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Waar heel erg veel mensen staan te springen om de game, is het eigenlijk vrijwel stil rondom GTA 6. Tenminste, dat dachten we. Een bericht op Pastebin, afkomstig van een anonieme bron die beweert een derde ontwikkelaar uit Europa te zijn, heeft wellicht de releasedatum van GTA 6 gelekt, naast dat Grand Theft Auto 6 naar verluidt exclusief een maand eerder op PS5 zou uitkomen. Daarnaast zou ook de locatie van het spel naar buiten kunnen zijn gebracht.

Let op! Deze uitgelekte gegevens worden als zeer twijfelachtig gezien. Rockstar heeft namelijk nog geen enkele informatie naar buiten gebracht over de game. En ten tweede, hoewel de informatie is opgedoken uit een anonieme bron, is er geen indicatie van hoe hun staat van dienst is en of ze überhaupt de waarheid vertellen. Maar, door de radiostilte rondom de game is het de moeite zeker waard om deze geruchten eens te bekijken.

 GTA 6 Releasedatum gerucht

Rockstar Games zal naar alle waarschijnlijkheid GTA 6 uitbrengen tijdens de feestdagen van 2020, als we het bericht mogen geloven. Dit aspect van het gerucht, in het bijzonder, lijkt in ieder geval niet al te vergezocht. Er zou dan voldoende tijd zijn voor de ontwikkeling van de game en ook de aankondiging zou nog in het verschiet kunnen zitten. Aan de andere kant, minder dan twee jaar na Red Dead Redemption 2 zou dan wel weer erg snel zijn.

GTA 6 Locatie gerucht

Volgens de anonieme leaker zal GTA 6 zowel in Miami als in New York City plaatsvinden. Laten we zeggen dat dit gerucht hypothetisch gezien legitiem is, al is het onduidelijk hoe Rockstar Games twee belangrijke locaties in één titel zal implementeren.

Grand Theft Auto 6 getimede exclusiviteit op PS5 gerucht

Naast de GTA 6 locatie en de releasedatum beweert de leaker ook details te hebben over de getimede exclusiviteit van de game op PlayStation 5.

Volgens de Pastebin-post kunnen PlayStation-spelers een maand voorafgaand aan andere platforms exclusief GTA 6 spelen. Sony zou hier blijkbaar Take-Two Interactive een overvloed aan geld aangeboden hebben in een bod op de getimede exclusiviteit. Dit kunnen wij ons dan wel weer voorstellen, dat een maandje exclusief GTA bakken met geld zou kosten.

Het is het vermelden waard dat dit allemaal nogal vergezocht lijkt. Een externe ontwikkelaar zou ook moeilijk aan deze informatie kunnen komen. Maar, ook al zijn deze geruchten helemaal niet of gedeeltelijk waar, is het toch de moeite waard om er eens over na te denken. Want wat zouden jullie ervan vinden als GTA 6 een maand eerder op de PS5 uit zou komen? Zou je de volgende Xbox ervoor laten staan en een PlayStation kopen? En op welke locatie had jij gehoopt? Laat het ons hieronder weten, in de comments!

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch