Menu Premium

Battlefield 4 open beta start in oktober

Gamekings Redactie 20/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Huh? Wat? Meen je dat nou? Hou ‘s op! Ja ook DICE weet deze woorden uit onze mond te toveren. Bij menig gamer bleef het niet bij woorden uit de mond, maar kwamen ook uit andere hoeken en gaten vormen van blije uitingen. DICE heeft een vuurzee van informatie op ons afgeschoten en we kunnen niet anders zeggen dan dat EA z’n persconferentie met een geweldige knaller heeft afgeschoten. Om te beginnen: De Battlefield 4 open beta start in oktober.

De open beta is te spelen op de PC, Xbox 360 en PlayStation 3. Na deze relatief kleine aankondiging volgde een eerder aangekondigde klapper: Levolution (wij hebben die term niet verzonnen). Levolution is de techniek die ervoor zorgt dat maps niet alleen dynamisch aanvoelen, maar ook dynamisch zijn. Onder dynamisch verstaan we niet alleen een instortend flatgebouw, maar ook kleine dingen. Dingen zoals het sluiten van een beveiligingsdeur in een winkel om aan je tegenstander te ontvluchten. Of het uitschakelen van de elektriciteit in een gebouw waar het vijandelijk team zich schuilhoudt. Verder hebben we kennis gemaakt met een andere grote klapper die vergelijkbaar is met het instortende flatgebouw: een enorm schip dat fikkend en al de kust op stormt. Verder zorgt Levolution ervoor dat er veel voertuigen en veel spelers tegelijk op de map aanwezig kunnen zijn.

Vervolgens kregen we info over Battlefield 4 Premium. De leden van dit clubje krijgen eerder toegang tot DLC, waarvan er maar liefst vijf uitkomen, en krijgen wekelijks updates. Verder werd een nieuwe mode aangekondigd, genaamd: Obliteration. Er was iets met een bom en veel actie, maar om er echt veel over te weten te komen, moet je de mode gewoon spelen. Mocht je naar de Gamescom in ons buurlandje gaan, dan kan je aan de slag met een map met als setting een tropisch eiland waar de wind een grote rol speelt.

Na alle actie en (grafisch) geweld kunnen we allemaal op adem komen. Wat was dat genieten. Battlefield 4 komt op 31 oktober in Nederland uit voor de PlayStation 3 en Xbox 360 en PC en ‘iets daarna’ voor de Xbox One en PlayStation 4.

Battlefield 4 open beta start in oktober

Battlefield 4 open beta start in oktober

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch