Menu Premium

Battlefield 4 multiplayer wordt getoond op de E3

Gamekings Redactie 29/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Door DICE is bevestigd dat de Battlefield 4 multiplayer wordt getoond op de E3. Tijdens de grote persconferentie van Electronic Arts op 10 juni wordt het voor velen belangrijkste component van de shooter in het zonnetje gezet. In hun eigen woorden maken ze de aankondiging op het officiële Battlefield Blog.

“Wij hebben van miljoenen fans te horen gekregen dat ze het liefste de multiplayer willen zien, en wij kunnen iedereen vertellen dat het wachten daarop bijna voorbij is. De E3 2013 zal vele uren van Battlefield 4 multiplayer footage brengen. Zowel op het speciale EA event op 10 juni en live streamend vanaf de E3 beursvloer. Op de beursvloer nodigen we aanwezigen uit om met elkaar de strijd aan te gaan in de Battlefield 4 multiplayer. Ook zonder op de E3 aanwezig te zijn kun je via onze livestreams kijken naar live, niet geregisseerde multiplayer wedstrijden, voorzien van commentaar.”

DICE geht los op de E3, zoveel is wel duidelijk. Met Battlefield 4 lanceren ze niet alleen hun grootste aanval op de shooter-markt tot nu toe, maar zien ze ook hun kans schoon de Frostbite 3 engine in al zijn glorie te presenteren. Zowel in het koude Zweden als het zonnige Californië waar DICE onlangs een nieuw kantoor heeft geopend worden alle krachten voor nu uitsluitend ingezet op Battlefield 4. De deadline voor alle werknemers ligt op 29 oktober, wanneer de game verschijnt voor de Xbox 360, PlayStation 3, Xbox One, PlayStation 4 en de PC.

In een opmerkelijke poll op het Battlefield blog bleek na ruim 10.000 stemmers dat de meesten zich  opmaken voor de strijd op de PC(56%), op flinke afstand gevolgd door de PlayStation 4(17%), de Xbox One(13%), en met hekkensluiters PlayStation 3(7%) en Xbox 360(7%).

Hoe belangrijk is Battlefield 4 voor jou op de E3 en op welk platform ga je hem waarschijnlijk spelen?

Battlefield 4 multiplayer wordt getoond op de E3

Battlefield 4 multiplayer wordt getoond op de E3

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch