Menu Premium
Loading...

Battlefield 4 E3 2013 gameplay trailer

Gamekings Redactie 13/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Battlefield 4 is duidelijk aanwezig op de E3. Zo hebben we een uitgebreide trailer gezien welke gescript was, maar de game is ook live gespeeld met vierenzestig man! Er is ons eindelijk beloofd dat we met de console de enorme gevechten kunnen voeren van 32 spelers tegen 32 andere spelers. Wat ons betreft een hele toffe uitbreiding. Dit alles kun je zien in de Battlefield 4 E3 2013 gameplay trailer.

In deze demo zien we een gevecht tussen de twee teams welke plaatsvindt in de map genaamd “Siege of Shanghai”. De speler die we volgen komt aan per helikopter en geraakt direct in een zwaar gevecht in een gebouw. De gebouwen lijken volledig kapot te kunnen. De brokstukken vliegen je werkelijk om de oren. Wanneer er een granaat geschoten wordt op een plafond, valt er ineens een tank naar beneden. Adembenemend.

Wat terug is, is de Commander Mode. Een speler kan van bovenaf het team besturen en aanwijzingen geven. Op een gegeven moment vraagt zijn team op heavy artillery, waar geen minuut later een enorme bom volgt op een wolkenkrabber. Deze wolkenkrabber stort vervolgens in zijn geheel in.

Oorlog is niet eerder zo realistisch geweest en het gevoel dat je er werkelijk bij bent nog niet zo benauwend. Oorlog op de consoles en PC lijkt een hoger niveau bereikt te hebben.

Battlefield 4 E3 2013 gameplay trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch