Menu Premium
Loading...

Battlefield 4 Commander Mode E3 2013 trailer

Gamekings Redactie 13/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

We hebben veel nieuwe dingen gezien van Battlefield 4 tijdens de persconferenties van afgelopen maandag op de E3. Naast een gescripte gameplay trailer en de uitgebreide gameplaybeelden, is er ook de Battlefield 4 Commander Mode E3 2013 trailer uitgekomen. In deze trailer krijgt de Commander Mode de volledige aandacht.

Commander Mode kennen we nog van Battlefield 2. In deze modus speelt een van je spelers in je team de Commander. Deze vecht dan niet mee als een soldaat, maar kan het hele veld overzien en het team verschillende aanwijzingen geven om zo effectiever te strijden. De Commander heeft drie verschillende manieren om de teamleden te helpen. De eerste manier is om intel te verzamelen voor je team door middel van drones en dergelijke. Je kunt ook de andere Commander belemmeren in het verzamelen van intel. De tweede manier is het droppen van verschillende voertuigen en supplies. Op die manier voed je eigenlijk jouw team met wapens, kogels en healthpacks. Als laatste heb je de Defending mode: het gooien van bommen en dergelijke.

Het klinkt allemaal in ieder geval heel erg interessant. Als was in Battlefield 2 de Commander niet altijd een geliefde rol maar zoals het er nu naar uitziet is deze Commander mode een stuk interessanter geworden.

Battlefield 4 Commander Mode E3 2013 trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch