Menu Premium

Battlefield 3: Armored Kill DLC releasedata bekend gemaakt

Gamekings Redactie 27/08/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Battlefield 3: Armored Kill DLC releasedata bekend gemaakt. De uitbreiding op de populaire shooter heeft een aantal data mee gekregen, waarvan ieder voor zich maar moet uitmaken welke op hem of haar van toepassing is.

De DLC zal voor het eerst het daglicht zien op 4 september op de PlayStation 3 voor Battlefield premium leden. Een week later op 11 september, verschijnt het pakket voor premium leden op de PC en Xbox 360. De overigen die niet lid zijn van de speciale dienst van DICE, zullen iets langer moeten wachten met een release op 18 september voor de PlayStation 3, en 25 september voor de PC en Xbox 360.

Armored Kill breidt Battlefield uit met vijf nieuwe voertuigen, waaronder tanks, ATV’s en mobiele artillerie. Daarnaast zijn er twintig specifieke unlocks voor de voertuigen. Om ook fatsoenlijk aan de slag te kunnen met je nieuwe speelgoed levert DICE je Death Valley, de grootste map ooit in Battlefield.

Last but not least is de uitbreiding van de gameplay met een nieuwe mode, Tank Superiority, waar zware voertuigen op belangrijke sleutelplekken in de map zullen moeten uitknokken wie de baas is.

Vroeg of laat gaan we in september dus allemaal rondcrossen in de stalen balzak van een overduidelijk fallus-symbool. Een pissing contest voor gevorderden zullen we maar zeggen. Maar daar is niks mis mee, het zijn de simpele dingen die het leven mooi maken en wie zich daar te groot voor voelt is hoogstwaarschijnlijk in bezit van de kleinste. Zing je alvast even mee? They see me rollin’, they hatin’ !

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch