Menu Premium
Loading...

Battlefield 3: Aftermath Premiere Trailer

Gamekings Redactie 18/10/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je bent misschien op dit moment vooral bezig met de nieuwe shooters van het najaar. DICE gaat toch lekker ongestoord door met Battlefield 3, want Aftermath komt eraan. De releasedata zijn nu bekend en dit wordt mooi afgetopt met de nieuwe Battlefield 3: Aftermath Premiere Trailer.

Op de redactie zijn we nu vooral bezig met de grote drie: Halo 4, Call of Duty: Black Ops 2 en Medal of Honor: Warfighter. Je zou bijna vergeten dat er nog meer shooters te spelen zijn. Battlefield 3 gaat dan ook stug door. Zo krijgt het in december nieuwe content in de vorm van de Aftermath uitbreiding. In deze expansion worden de post-aardbeving omgevingen in Iran geïntroduceerd, die vier nieuwe maps opleveren.

Aftermath bevat echter meer nieuws voor alle Battlefield fans, zo kun je nu ook dood en verderf zaaien met een crossbow en nieuwe gemodificeerde wagens. Verder voegt de uitbreiding ook nieuwe assignments en achievements toe. Tenslotte rekt Aftermath het leven van Battlefield 3 nog even op met een nieuwe game mode: de Scavenger Mode. Hierin beginnen de teams alleen met een mes, één granaat en een sidearm. Wil je de Scavenger Mode overleven, dan moet je zelf op zoek gaan naar zwaardere wapens. Het klinkt als een nagelbijtend spannende nieuwe mode.

Je wil natuurlijk weten wanneer je Aftermath kan verwachten. De trailer geeft het vage december 2012, maar DICE heeft gelukkig al de officiële releasedata vrijgegeven. De PlayStation 3 Premium Members trappen af op 27 november, maar worden al snel gevolgd door de Xbox 360 en PC Premium Members op 4 december. De overige PlayStation 3 spelers kunnen op 11 december aan de slag met Aftermath en als laatste kunnen de overige Xbox 360 en PC spelers beginnen vanaf 18 december.

Ben je nog niet overtuigd? Misschien lukt het de Battlefield 3: Aftermath Premiere Trailer dan wel.

Battlefield 3: Aftermath Premiere Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch