Menu Premium

Battlefield 1-spelers op de PS4 Pro hebben een voordeel ten opzichte van spelers op de PS4

Maarten van Steijn 16/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Battlefield 1-spelers op de PS4 Pro hebben een voordeel ten opzichte van spelers op de PS4. Wanneer de Frostbite engine van de game het zwaar begint te krijgen, is er op de PS4 Pro een verbeterde framerate die kan oplopen tot wel 47% hoger ten opzichte van de gewone PS4-versie. Deze zware momenten komen vooral voor tijdens de multiplayer, waardoor de gewone PS4-gebruiker dus flink in het nadeel is.

Alhoewel de framerate dus een stuk hoger uit kan gaan lopen bij de Pro,  zullen bijvoorbeeld de cutscenes uit de singleplayer niet constant blijven hangen op 60 frames per second. De game loopt iets dynamischer en soepeler op de PS4 Pro, maar vooral met de singleplayer en kleine multiplayer matches gaat dit verschil niet al te groot zijn.

Ook is er op 15 november een 1.04 update over de game heen geslingerd, waarvan er geruchten rondgingen dat de PS4 Pro features geblokkeerd waren. Dit was echter maar tijdelijk het geval en dit gaat dus gewoon weer gefikst worden! Meer over deze grote patch vind je hier.

Heb jij last van de framedrops tijdens de multiplayer in Battlefield 1 en denk je dat je kop er al aardig vaak is afgeknald door een PS4 Pro-gebruiker? Laat het weten in de reacties!

Bron: Eurogamer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch