Menu Premium

Battlefield 1 patch rolt zich uit over consoles en PC

Yannick van Doorn 15/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De eerste weken sinds de release van Eerste Wereldoorlog shooter Battlefield 1 zijn een groot succes gebleken. Vorige week bleek de game voor uitgever DICE sowieso de grootste launch ooit geweest te zijn en vandaag de dag wordt de game nog altijd door een bijzonder groot aantal gamers opgestart. De tijd om te genieten van alles wat goed gaat is geweest voor DICE, want de eerste grote Battlefield 1 patch rolt zich uit over consoles en PC en omvat een lange lijst met fixes en updates.

De grootste verandering vinden we in de uitbreiding van een van de maps. De betreffende map, Suez, had maar drie punten om te veroveren in de conquest mode en dit bleek niet goed te werken. Precies om die reden zijn er twee extra punten toegevoegd die de map moet verbeteren. Een andere grote verandering is het verzwakken van mortieren en AA-guns en de toevoeging van een quit-knop in het end of round scherm. Voorheen moest je wachten tot de nieuwe map geladen was eer je de game kon verlaten. Met de relatief lange wachttijden die al gelden is dat niet altijd even prettig.

Battlefield 1 verscheen op 21 oktober jongstleden voor PlayStation 4, Xbox One en PC. De setting spreekt nog altijd veel mensen aan en zal ook de komende tijd nog veel gamers aan hun console of PC gekluisterd houden. De lange lijst met updates is te vinden via de link onder dit bericht en bevat onder andere ook nog zaken als het aantal attacker tickets in de operations mode, het customizen van jouw eigen soldaat in het startscherm van de game en ook andere aanpassingen aan maps, UI, wapen- en gadgetbalans in de game en fixes in de campaign mode.

Bron: VG247

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch