Menu Premium
Loading...

Battlefield 1 komt morgen met een grote patch

Jeroen Wiersma 12/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na de nodige veranderingen in november krijgt de WO-I shooter van EA DICE ook in december de nodige tweaks en aanvullingen. Battlefield 1 komt morgen met een grote patch.

Een grote patch? Mocht je zin hebben om de volledige patch notes te lezen, dan zul je kunnen beamen dat het groot te noemen is. Mocht je daar nou geen zin in hebben, dan vatten we de meest noemenswaardige veranderingen voor je samen. Om te beginnen de nieuwe map Giant’s Shadow, die je in de trailer gespeeld ziet worden. Mocht je geen Premium Pass hebben of heb je de game niet gepreorderd, dan moet je wel een weekje langer wachten voor je het nieuwe strijdtoneel kunt betreden. De andere veranderingen tellen wel vanaf morgen direct voor iedereen. Daarnaast zie je in de trailer de granaatkruisboog zijn intrede doen. In de eerste wereldoorlog leken deze logge wapens meer op katapulten, maar in Battlefield 1 schiet je straks granaten weg alsof het zware pijlen zijn. Ook is er de spectator mode toegevoegd en zijn natuurlijk allerlei wapens, voertuigen en maps getweakt om de balans te verbeteren.

Battlefield 1 kwam uit op 21 oktober 2016 voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One en de verkoop liep als een tiet. Want vind jij van de patches die DICE uitbrengt voor z’n shooter? Maakt het de game nog beter, of heb jij nog een goed idee voor de volgende patch?

Bron: VG24/7

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch