Menu Premium

Battlefield 1 is de grootste launch ooit van DICE

Gijs Mak 08/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dat Battlefield 1 extreem vaak over de toonbank is gegaan de afgelopen weken was al bekend. De release van de game is zonder twijfel één van de grootste releases van het jaar, voor DICE is Battlefield 1 zelfs de grootste launch ooit! Alsof dat nog niet indrukwekkend genoeg is, kwamen EA en DICE vanochtend met een imposante infographic volgepropt met getallen met zes nullen. Even een klopje op eigen schouder? Mag ook wel na zo’n sterke openingsweek.

Zo is in de infographic te zien dat alle Battlefield 1-spelers bij elkaar een grove 59 miljoen uur in de game hebben gestopt. Als je dan bedenkt dat de data die in de infographic te lezen is, is gemeten in de periode van 18 t/m 27 oktober, dan laat een korte rekensom laat zien dat er gemiddeld per dag bijna 6 miljoen uur aan playtime in Battlefield 1 zit. Helemaal indrukwekkend als je weet dat deze gegevens enkel gelden op de multiplayer mode, want hoeveel uur er in de campaign is gestopt, laat DICE nu niet weten.

Ook is er genoeg dierennieuws te vinden in de chart. Zo kan je zien tegenover welke vijand je je trouwe strijdros het beste in de stal kan laten staan en wordt er blijkbaar een duizelingwekkend aantal duiven losgelaten op het strijdveld. Moet je nagaan wat een vogelpoep dat moet opleveren.

Wat denk jij? Waren deze getallen te verwachten? En hoeveel uur heb je ondertussen zelf in de game gestopt?

Bron:  VG247

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch