Menu Premium

Battlefield 1 verkoopt meer dan Battlefield 4 en Hardline samen in de eerste week

Tim Koelen 24/10/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Afgelopen vrijdag was de officiële release van Battlefield 1. Alhoewel er verschillende edities waren en je ook al via Origin- of EA Access eerder aan de slag kon met deze game, zijn er nu cijfers bekend over hoe de nieuwe Battlefield verkocht heeft. Wat blijkt: Battlefield 1 verkoopt meer dan Battlefield 4 en Battlefield Hardline gezamenlijk in hun eerste week van de release.

De cijfers gaan alleen over fysieke kopietjes die in Groot-Brittannië over de toonbank gaan. Toch is dit een goede maatstaf over hoeveel Battlefield 1 nou daadwerkelijk verkocht is. Hoeveel games er digitaal zijn verkocht is nog onbekend, maar desalniettemin kunnen we van Battlefield 1 zeggen dat de verkoopcijfers indrukwekkend zijn te noemen. In de lijst van bestverkochte games staat Battlefield 1 op nummer één. Sid Meier’s Civilization VI, die ook vorige week verscheen voor PC, staat op een vijftiende plaats.

Heb je Battlefield 1 nog niet in huis gehaald en ben je toch benieuwd naar de nieuwe titel van DICE? Dan kan je de release trailer hier checken. De game heeft zowel een verhalende singleplayer als een multiplayer waarin je onder andere kan vechten in het Engelse, Amerikaanse, Duitse of Ottomaanse leger.

Ren jij al rond in Battlefield 1? Heb je de singleplayer al uitgespeeld of ben je eerst in de multiplayer gedoken? Laat het weten in de comments hier beneden!

Bron: Eurogamer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch