Menu Premium

Battle Royale game Apex Legends krijgt mobiele versie

Hylke Haagsma 08/05/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

We krijgen een mobiele versie van de populaire Battle Royale game Apex Legends. Dit weten we dankzij Blake Jorgensen, chief operating officer van EA. EA is in onderhandelingen om de game naar de mobiele telefoons toe te brengen. Apex Legends kwam op 4 februari voor de PS4, Xbox One en de PC. Nu komt de game dus hoogstwaarschijnlijk naar iOS en Android.

Is Fortnite wel de grootste mobiele BR game?

Dacht jij dat Fortnite de grootste mobiele Battle Royale game is? Think again… Een Tweet van Ben Cousins onthulde dat het toch iets anders zit.. Kan Apex Legends hier verandering in brengen en de allergrootste worden volgens jullie?

Battle Royale game Apex Legends zit op een glijbaan naar beneden

Apex Legends gaat momenteel niet heel erg lekker meer. Een maand geleden dachten we nog dat we misschien met een ‘Fortnite-beater’ te maken hadden, inmiddels zakt het spel in de grauwe middenmoot weg. Hoe dan? En wat is dat met de bonussen van EA die dit jaar voor het eerst sinds tijden gekort worden. En is dat bij iedereen binnen het bedrijf zo?

Game jij graag op je telefoon?

Wij zijn eigenlijk wel benieuwd, game jij graag op je telefoon? En welke games speel je dan zoal? Laat het ons weten in de comments en vul ook vooral de pol in! Speel jij Apex Legends nog? Of ben je al helemaal klaar met deze Battle Royale game?

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch