Menu Premium
Loading...

Assassin’s Creed: The Ezio Collection verschijnt 17 november voor PS4 en Xbox One

Karen Koch 13/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Stiekem zagen we dit nieuws al een tijdje geleden aankomen. De geruchten over een Ezio Collection deden al langer de ronde en het bewijs hiervoor werd steeds sterker. Nu heeft Ubisoft het toch eindelijk maar bevestigd: de Ezio Collection is een echt ding dat eraan komt! Niet alleen hebben we een officiële bevestiging, ook hebben we een releasedatum. Assassin’s Creed: The Ezio Collection verschijnt 17 november voor PS4 en Xbox One, dus tóch nog een Assassin’s Creed game dit jaar!

Het nieuws dat er geen Assassin’s Creed zou verschijnen in 2016 werd gemengd ontvangen. Ja, natuurlijk is het fijn als Ubisoft meer tijd kan en wil steken in de ontwikkeling van een nieuw deel, maar wat moeten we nu met onze vrije tijd? Gelukkig biedt deze collectie een oplossing. Ook al kennen we de games al, het blijft leuk.

In de collectie vind je, zoals misschien verwacht, alle games waar Ezio in bestuurd wordt. Dit zijn Assassin’s Creed 2, Assassin’s Creed Brotherhood en Assassin’s Creed Revelations. Ook zit er wat bonus content bij in de vorm van de Assassin’s Creed Lineage en Assassin’s Creed Embers korte films. Grafisch zijn de drie games ook opgepoetst zodat ze beter in deze tijd passen. Helemaal prima, alle nostalgie, zonder de teleurstelling (“zag het er écht zo uit?”).

Om dit heugelijke feit te vieren, is er ook nog een trailer voor Assassin’s Creed: The Ezio Collection online gezet. Deze kan je, zoals gewend, hierboven lekker checken. Assassin’s Creed: The Ezio Collection verschijnt 17 november voor PS4 en Xbox One, nog twee maandjes wachten en dan kunnen we nogmaals genieten van de avonturen van onze favoriete Italiaanse sluipmoordenaar!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch