Menu Premium

Assassin’s Creed: Ezio Collection brengt je favoriete sluipmoordenaar terug

Ridho Hidayat 18/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Begin dit jaar kondige Ubisoft al aan dat er geen nieuwe Assassin’s Creed in 2016 zou komen. Wellicht staat er toch een mooie verrassing te wachten voor de mensen die hierdoor teleurgesteld waren, want Assassin’s Creed: Ezio Collection brengt je favoriete sluipmoordenaar terug!

Er is nog niets officieel bekendgemaakt door Ubisoft, maar dankzij een sluwe speurder van NeoGAF is de Ezio Collection toch al opgedoken. Er is namelijk een Koreaans Game Rating Board die een leeftijdsclassificatie heeft gepubliceerd voor Assassin’s Creed: Ezio Collection op de PlayStation 4 en Xbox One. Naar alle waarschijnlijkheid zal deze collectie dan een remastered versie bevatten van alle games waarin Ezio Auditore da Firenze schittert, oftewel Assassin’s Creed 2, Assassin’s Creed Brotherhood en Assassin’s Creed Revelations.

Hoewel er nog geen officieel statement is, zou Assassin’s Creed: Ezio Collection wel een logische opvulling zijn voor dit jaar, aangezien er verder geen grote Assassin’s Creed-game uitkomt. Neem deze informatie voorlopig nog even met een korrel zout, maar het lijkt er dus op dat je favoriete Italiaanse sluipmoordenaar zijn intrede zal doen op de PlayStation 4 en Xbox One.

Kijk jij ernaar uit om de avonturen van deze assassijn opnieuw te beleven op de huidige generatie consoles? Of heb jij überhaupt nog nooit de Ezio-delen aangeraakt? Laat het weten in de comments!

Leeftijdsclassificatie voor Assassin's Creed: Ezio Collection duikt op

Leeftijdsclassificatie voor Assassin’s Creed: Ezio Collection duikt op

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch