Menu Premium

Assassin’s Creed Rogue Remastered verschijnt in maart

Maarten van Steijn 12/01/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eerder vandaag hebben we te horen gekregen dat From Software een remaster gaat uitbrengen voor de eerste Dark Souls game. Hier blijft het alleen niet bij. Assassin’s Creed Rogue, de laatste AC game voor vorige generatie consoles, krijgt ook een remaster op 20 maart 2018 wel te verstaan.

Ubisoft heeft onlangs bevestigd dat deze remaster alle bijbehorende DLC gaat bevatten. De remaster gaat ook beter graphics en een hogere resolutie met zich meebrengen. Naast de dus bestaande content, mogen we als Tempelier Shay Cormac ook het Bayek outfit uit Assassin’s Creed Origins gebruiken tijdens de vele plundertochten. De game is op 14 november 2014 uitgekomen, in dezelfde periode als waarin AC Unity verscheen, die wel voor de huidige generatie consoles speelbaar was.

De game zal verschijnen op de Xbox One, PC en Playstation 4. PS4 Pro en Xbox One X bezitters blijven uiteraard niet achter. Zij krijgen de kans om de game in 4K te checken.

Assassins Creed Rogue werd ook wel Black Flag 2 genoemd, vanwege het voortborduren op een aantal zeer succesvolle gameplay elementen uit Black Flag, zoals de zeeslagen en het plunderen van de vele eilandjes. Het verschil met deze game in tegenstelling tot elke andere AC game is echter dat je hier als Tempelier, de ‘vijand’ dus, aan de slag gaat.
Heb jij deze game destijds meegenomen, of nam Unity deze plek in? En ga je hem dan nu alsnog oppakken? Laat het weten in de reacties!

Bron: Eurogamer.net

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch