Menu Premium
Loading...

Dark Souls: Remastered komt dit jaar nog naar de Nintendo Switch

Buck Bijlsma 12/01/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

De eerste Dark Souls dateert alweer uit 2011. De game van ontwikkelstudio From Software volgde destijds Demon’s Souls op, en zou de boeken in gaan als een van de beste SoulsBorne-games ooit. Hierna volgde Dark Souls II, Bloodborne en Dark Souls III. Deze delen werden door een grotere groep mensen omarmd. Nintendo en From Software geven gamers die het eerste deel gemist hebben de mogelijkheid deze alsnog op te pakken. Dark Souls: Remastered komt namelijk nog dit jaar naar de Nintendo Switch, PS4 en de XBOX One.

Toch ‘gewoon’ Dark Souls in 2018 met Dark Souls: Remastered

Voor sommigen vormen de ijzersterke games van From Software een ware nachtmerrie. Gelukkig heeft de serie de laatste jaren de lof gekregen die het verdiend. De release date van Dark Souls: Remastered staat op dit moment gepland voor 25 mei, waardoor we in 2018 toch ‘gewoon’ aan de slag kunnen met een Souls-game.

Op zowel de PS4 Pro als de Xbox One X zal deze heruitgave in 4K en 60 fps te spelen zijn, terwijl de Nintendo Switch het in docked modus met maximaal 1080p en 30 fps moet doen.

Gaan jullie aan de slag met Dark Souls: Remastered? Hebben jullie de originele Dark Souls gespeeld? Zo ja, ga je ook aan de slag met deze Remastered-versie? Laat je horen in de comments onder ‘Dark Souls: Remastered dit jaar nog naar de Nintendo Switch, PS4 en XBOX One!’

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch