Menu Premium

Assassin’s Creed Origins krijgt grote patch

Froukje Planken 16/01/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Assassin’s Creed Origins krijgt vandaag een grote patch. Daarmee worden flink wat veranderingen aangebracht aan de populaire game van Ubisoft. Een van de belangrijkste toevoegingen is ondersteuning voor de aankomende uitbreiding The Hidden Ones. Deze uitbreiding, de eerste voor Assassin’s Creed Origins, voegt een nieuw verhaal toe en verhoogt de level cap naar 45. Ter voorbereiding op The Hidden Ones wordt de map alvast aangevuld met twee nieuwe regio’s: Sinai en Valley of Kings.

De nieuwe patch voegt ook een nieuwe quest toe, genaamd Incoming Threat. Daarnaast zullen er na de patch nieuwe items beschikbaar zijn in de Heka Chest en wordt de mogelijkheid toegevoegd outfits terug te verkopen aan de Weaver Shops.
Wat betreft gameplay zal het gedrag van getemde dieren verbeteren en worden verschillende bugs uit de game gehaald, bijvoorbeeld het probleem waarbij de Chain Attack in sommige gevallen niet werkte.

De nieuwe patch neemt 3 GB in beslag op PS4 en Xbox One, 2.6 GB op Uplay en 1.2 GB op Steam. Voor de volledige lijst van patchnotes kun je hier terecht, op de Ubisoft forums.
Ubisoft heeft nog geen precieze releasedatum vrijgegeven voor The Hidden Ones, maar de uitbreiding wordt deze maand verwacht.

Check hier nog eens de uitgebreide review van de game.

Bron: VG24/7

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch