Menu Premium
Loading...

Assassin’s Creed Origins Review: Een glimp van oude glorie

29/10/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een review om het weekend mee af te sluiten! Zoals jullie weten is de magische datum 27 oktober inmiddels achter de rug. Gisteren kon je al zien hoe JJ en Koos lovende woorden spraken over Wolfenstein II: The New Colossus. Ook Super Mario Odyssey wordt over het algemeen geroemd in de media. De derde game die deze fameuze datum heeft aangegrepen als release date is Assassin’s Creed Origins. David staat zoals altijd te trappelen om aan de slag te gaan met deze nieuwe Assassin’s Creed game. Samen met Jelle gaat hij de nieuwe titel van uitgever Ubisoft van een review voorzien. Check nu deze Assassin’s Creed Origins Review: Een glimp van oude glorie!

Assassin’s Creed Origins heeft David naar de redactie gelokt

Zoals menig Gamekings-kijker weet is David een gigantisch groot fan van de Assassin’s Creed-franchise. Zodoende was hij in zijn nopjes toen hij de game een tijdje geleden op zijn desk aantrof. De voormalig meester-editor van Gamekings heeft alle delen gespeeld en is dan ook in staat een kritische blik te werpen op dit nieuwste deel uit de serie. De franchise wordt gekenmerkt door de bijzondere en memorabele werelden waarin je bivakkeert. Renaissancistisch ItaliĆ«, zeventiende eeuws Amerika, het Caribisch gebied, tot de lugubere straten van middeleeuws Constantinopel. Een rijtje waar je als setting van goeden huize moet komen, wil je net zo’n indruk achterlaten. Jelle en David gaan bespreken of de game het oude Assassin’s Creed-gevoel weer terugbrengt.

Hebben jullie Assassin’s Creed Origins in huis? Zo ja, wat is jullie mening over de game? Laat je horen in de comments onder deze Assassin’s Creed Origins Review: Een glimp van oude glorie!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch