Menu Premium

Assassin’s Creed Odyssey’s laatste DLC krijgt een gezicht in de Judgement of Atlantis gameplay trailer

Yannick van Doorn 16/07/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vandaag is het dan zover, want het derde en laatste hoofdstuk in de Fate of Atlantis saga van Assassin’s Creed Odyssey, Judgement of Atlantis verschijnt. Ubisoft heeft kort voor de release nog maar wat beeldmateriaal beschikbaar gesteld om alvast goed in de sfeer te komen. Assassin’s Creed Odyssey’s laatste DLC krijgt een gezicht in de Judgement of Atlantis gameplay trailer.

Actie in Atlantis

In de vier minuten aan actie leren we dat je in Judgement of Atlantis door Poseidon op pad gestuurd wordt om een oordeel te vellen over de bewoners van Atlantis. Je gaat, uiteraard als Alexios of Kassanda, op onderzoek uit naar de corruptie die zich in deze oude stad verspreidt. Daarnaast ontgrendel je het volledige potentieel aan eigenschappen van Alexios of Kassanda door het scannen van allerlei soorten artefacts en het verslaan van de sterkste bazen.

Zo levert het upgraden van Kronos’ Punishment een clone van jezelf op die de vijanden stealthy aanvalt. Bij de Wrath of Ares steek je een speer in de grond waardoor een cirkel ontstaat waarin vijanden langzamer bewegen en die na 14 seconden ontploft. Als laatste levert de upgrade van Blessing of Kronos op dat je sneller adrenaline verdient en ook immuniteit krijgt tegen verschillende effecten.

Naast deze nieuwe tiers aan eigenschappen is het ook mogelijk om drie nieuwe Isu wapens te smeden. Deze mace, spear of dagger kan je voorzien Assassin, Hunter of Warrior toevoegingen die allemaal een ander effect hebben. Je moet wel goed nadenken over welke toevoeging je gebruikt, want je kunt elk wapen maar één keer smeden.

Judgement of Atlantis is vanaf vandaag, 16 juli, beschikbaar voor PS4, Xbox One en PC. Duik jij nog voor een laatste keer de wereld van Assassin’s Creed Odyssey in en vel jij het oordeel over Atlantis?

Bron: VG247

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch