Menu Premium

Assassin’s Creed Mirage officieel onthuld door Ubisoft

Alex 02/09/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

De spreekwoordelijke geruchtenmolen draaiden al enige tijd op volle toeren. Ubisoft zou met een nieuwe Assassin’s Creed-game komen. Nou is dat geen groot geheim, het bedrijf steekt deze game regelmatig in een nieuw jasje. Voor de naam van deze nieuwe titel was het echter nog even gissen. Volgens de geruchten zou deze game onder de naam Mirage door het digitale leven gaan. Vandaag heeft Ubisoft deze geruchten dan toch bevestigd. Assassin’s Creed Mirage is in aantocht.

Weinig informatie over Assassin’s Creed Mirage

Deze aankondiging deed het Franse bedrijf via het Twitterkaneel van deze langlopende serie. Veel is er nog niet bekendgemaakt over deze nieuwe telg uit de Assassin’s Creed-familie. Naast een stuk officiële artwork wist Ubisoft alleen nog te melden dat zij op 10 september aanstaande meer informatie geven omtrent deze game.

Nog even wachten tot 10 september

Het is dus nog even wachten tot er meer duidelijkheid is over deze nieuwe titel van Ubisoft. Wat verwacht jij van Assassin’s Creed Mirage na het zien van de artwork? Ben jij op voorhand al enthousiast of heb jij grote twijfels bij deze Mirage? Wij zijn uiteraard benieuwd. Laat het ons daarom ook weten in de comments.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch