Menu Premium
Loading...

Assassin’s Creed IV: Black Flag Gamescom 2013 Live Action Trailer

Gamekings Redactie 21/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Iedereen kent Peter Pan wel. Die vliegende knul die nooit volwassen zou worden. Persoonlijk vond ik zijn vijand, Kapitein Haak, altijd veel toffer, want zeg nu zelf… Het piratenleven is een stuk stoerder dan rondvliegen met een groep kinderen. Ondertussen zijn we veel te oud om over straat te rennen met een ooglapje, spelend dat we op Haak z’n schip vertoeven, maar gelukkig bestaan er videogames. We worden lekker gemaakt voor ontwikkelaar Ubisoft’s potentiële topper in de Assassin’s Creed IV Gamescom 2013 Live Action Trailer.

Het wordt vrij vaak gezegd en er kan dan ook niet genoeg benadrukt worden wat een dikke line-up Ubisoft heeft voor de aankomende tijd. Zo komen zij met Tom Clancy’s The Division, welke een dikke indruk achterliet op de E3 2013 en staat ook het langverwachte Watch Dogs voor de deur. Dat zijn twee nieuwe franchises, maar daarnaast heeft de ontwikkelaar en uitgever ook een lopende serie die het al jaar in, jaar uit heel goed doet: Assassin’s Creed. Dit keer wordt het sluipmoordenaars-thema gecombineerd met het piratenleven en dat wordt filmisch weergeven in de trailer die we krijgen nadat gisteren de game is laten zien tijdens de persconferentie van Sony op de Gamescom 2013.

Assassin’s Creed IV: Black Flag is één van de najaartitels waar heel veel fans op wachten. Het duurt dan gelukkig ook niet lang meer, want de game ligt op 1 november in de winkels voor de PlayStation 3, Wii U en Xbox 360. De PlayStation 4-versie komt op 29 november, tijdens de release van de console en de Xbox One versie moet ook ergens tijdens deze maand uitkomen. Het is de bedoeling dat ook de PC-versie er binnenkort aankomt, maar dat is nog niet duidelijk.
Assassin's Creed IV: Black Flag Gamescom 2013 Live Action Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch