Menu Premium
Loading...

Assassin’s Creed IV: Black Flag The Actor of Black Flag Video

Gamekings Redactie 30/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hedendaagse games zijn op technisch vlak heel ver. Naast de stemmen van professionele acteurs, gebruiken de meeste AAA-titels ook motion capture-technieken om de bewegingen van personages levensecht te laten lijken. Deze acteurs moeten preciés weten wat voor persoon hun personage is. Zij kunnen je dan ook het beste vertellen wie ze spelen, zoals de Assassin’s Creed IV: Black Flag-acteurs doen in de Assassin’s Creed IV: Black Flag The Actor of Black Flag Video.

Als je de Assassin’s Creed-serie een beetje gevolgd hebt, weet je dat er altijd personages in de games voorkomen die in de echte geschiedenisboeken ook voorkomen. Daarnaast worden er hele biografieën geschreven om de verzonnen personages net zo levensecht te laten lijken en om de acteurs de mogelijkheid te geven om zich in te leven in wie ze gaan spelen. Wat dat betreft, is het acteuren voor een game net zo intensief als voor een speelfilm. Games beginnen dan ook veel meer op films te lijken. Geen achteruitgang, als je het mij vraagt.

Vanaf 1 november kunnen we aan de slag  met Assassin’s Creed IV: Black Flag en Ubisoft geeft ons in de tussentijd steeds een beetje meer informatie. In plaats van dat ze de ontwikkelaars aan het woord laten, is het dit keer aan de acteurs. Zo horen we Matt Ryan over zijn rol als Edward Kenway, het hoofdpersonage uit Assassin’s Creed: Black Flag, komt Mark Bonnar aan het woord over het spelen van Blackbeard en horen we Ralph Ineson over het in de schoenen staan van Charles Vane. Het is dé manier om erachter te komen hoe deze drie personages een rol gaan spelen in Assassin’s Creed: Black Flag. Check ‘t!

Assassin's Creed IV: Black Flag The Actor of Black Flag Video

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch