Menu Premium
Loading...

Assassin’s Creed IV: Black Flag Gamescom 2013 Gameplay Trailer

Karim Shehata 21/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eind dit jaar kunnen we de boten gaan bestormen, want dan verschijnt Assassin’s Creed IV: Black Flag. Gisteren heeft Ubisoft het podium bestormd bij de Sony persconferentie op de Gamescom 2013 om ons even wat te laten zien omtrent Watch Dogs en Assassin’s Creed. Hoe de nieuwste telg in de franchise van de laatst genoemde serie eruit ziet op de PlayStation 4, zie je in de Assassin’s Creed IV: Black Flag Gamescom 2013 Gameplay Trailer.

Wat wel interessant is aan deze trailer is dat ons meteen ook Remote Play werd getoond. Dit houdt in dat het eerste deel van deze gameplay-trailer is gespeeld op de PlayStation 4, terwijl de andere helft van deze presentatie is gespeeld op de PS Vita, door middel van de interessante functie tussen de console en de handheld. Voor degene die het hele verhaal omtrent Remote Play gemist hebben: met Remote Play stream je, volgens Sony bijna al je PlayStation 4-games, vlekkeloos naar je PlayStation Vita via Wi-Fi, waardoor je de desbetreffende game op je PS Vita kunt spelen.

Wat ook meteen opviel is dat we, tot gisteren waarschijnlijk, nog zeker niet alle kracht uit de PlayStation Vita geput hebben zien worden. Het moet het in de praktijk nog maar uitwijzen, maar de game draaide redelijk stabiel op de handheld van Sony, zoals je kunt zien in de Assassin’s Creed IV: Black Flag Gamescom 2013 Gameplay Trailer. Zoals gezegd moet de praktijk het nog maar gaan uitwijzen, wanneer de PlayStation 4 op 29 november verschijnt én je de beschikking hebt over een PlayStation Vita!

Assassin's Creed IV: Black Flag Gamescom 2013 Gameplay Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch