Menu Premium
Loading...

Assassin’s Creed IV: Black Flag 10 Minute Gameplay Walkthrough

Karim Shehata 05/09/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ubisoft heeft, zelfs wanneer we het objectief bekijken, een uitstekende line-up voor de feestdagen van dit jaar. Terwijl Rayman: Legends al is verschenen, wachten we nu nog vol verwachting op onder andere Watch Dogs en Assassin’s Creed IV: Black Flag. Voor de laatstgenoemde vraagt Ubisoft nu om tien minuten van je tijd, want de Assassin’s Creed IV: Black Flag 10 Minute Gameplay Walkthrough is zojuist verschenen.

In de walkthrough-video worden we begeleid door de Game Director van Assassin’s Creed IV: Black Flag, Ashraf Ismail. Niet alleen horen we deze man, maar tussendoor vangen we ook wat op van de soundtrack van de game. Verwacht in ieder geval veel typische piraten-muziek. Verder zien we in de Assassin’s Creed IV: Black Flag 10 Minute Gameplay Walkthrough dat je jezelf moet bewijzen, voordat je enkele dingen kunt doen in de game. Zelfs voor een gezellig drankje met de mede-piraat moet zwaar geknokt worden, puur om de mannelijkheid te tonen.

Ook het onderwater-aspect is zeer belangrijk in deze game, want daar kun je natuurlijk verborgen schatten vinden. Verder wordt er in deze gameplay-walkthrough ook nog flink bootje gevaren en wanneer we Ubisoft over de grootte van deze game moeten geloven, is dat maar goed ook. Woorden zoals ‘endless open-world’ en ‘endless possibilities’ gaan we ongetwijfeld nog erg vaak horen in de marketingcampagne van deze game.

Het is natuurlijk aan de Franse uitgever om deze beloftes ook waar te maken. Erg druk hoef jij je er waarschijnlijk niet over te maken, want de Assassin’s Creed-serie is tot nog toe altijd een garantie geweest voor kwaliteit. Of deze lijn wordt doorgetrokken met Assassin’s Creed IV: Black Flag weten we wanneer de game in november verschijnt, voor de PlayStation 3, Xbox 360, PC en PlayStation 4. Wanneer je niet kunt wachten om de piraten-game te spelen, kunnen we nu in ieder geval de game gespeeld zien worden, in de Assassin’s Creed IV: Black Flag 10 Minute Gameplay Walkthrough.

Assassin's Creed IV: Black Flag 10 Minute Gameplay Walkthrough

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch