Menu Premium
Loading...

Assassin’s Creed 3: The Tyranny of King Washington Trailer

Gamekings Redactie 07/02/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De releasedata voor de drie nieuwe episodes DLC van Assassin’s Creed 3 zijn vandaag bevestigd door Ubisoft. In de Assassin’s Creed 3: The Tyranny of King Washington trailer zie je de uitbreidingen voor de nieuwe outfit van Ratonhnhaké:ton. Zo beschikt hij nu over nieuwe krachten en skills waarmee jij je in een nieuwe wereld flink tekeer kan gaan. Zo zie je in de trailer dat je met behulp van de kracht van een beer, de wendbaarheid van een arend en de camouflage van de wolf, de strijd aan moet gaan met de gemene dictator Koning George Washington.

Deze nieuwe single-player campaign neemt je mee naar de Verenigde Staten ten tijde van de nasleep van de Amerikaanse Revolutie. In het eerste deel (The Infamy) wordt Ratonhnhaké:ton wakker en ziet hij tot zijn verbazing dat er een nieuwe koning is gekroond: George Washington. Deze Washington blijkt, in tegendeel tot de aardig ogende man op het één dollar biljet, een ontiegelijke lul te zijn, en het is jouw taak deze dictator van de troon te stoten. Dit dus met behulp van een compleet vernieuwde skills set waar je flink het beest mee kunt uithangen.

Deze nieuwe The Tyranny of King Washington DLC maakt onderdeel uit van de Assassin’s Creed 3 Season Pass, dus voor de Season Pass bezitters is hij praktisch al binnen. Elk deel is natuurlijk ook los aan te schaffen. Alle downloadbare content voor Assassin’s Creed 3 is niet alleen op de PC en de consoles, maar ook beschikbaar voor Wii U via de Nintendo eShop.

– Episode 1: The Infany is verkrijgbaar voor Xbox 360 en Windows PC vanaf 19 februari en voor PlayStation 3 vanaf 20 februari.

– Episode 2: The Betrayal is verkrijgbaar voor Xbox 360 en Windows PC vanaf 19 maart en voor PlayStation 3 vanaf 20 maart.

– Episode 3: The Redemption is verkrijgbaar voor Xbox 360 en Windows PC vanaf 23 april en voor PlayStation 3 vanaf 24 april.

Ga jij aan de slag met Ratonhnhaké:ton en geef jij Washington op zijn lazer, of is jou aandacht ondertussen verschoven naar andere games? Laat het ons weten en reageer!

Assassin's Creed 3: The Tyranny of King Washington Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch