Menu Premium

Assassin’s Creed 3 Remastered heeft ook verbeterde gameplay

Hylke Haagsma 18/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Niet alleen grafisch krijgt Assassin’s Creed 3 een opkikker met de remastered versie, ook de gameplay gaat voor een klein deel op de schop. Er komen verschillende verbeteringen aan. De user interface is beter gemaakt. En ook de gameplay heeft veranderingen ondergaan. Je hebt nu de mogelijkheid om een moord uit te voeren vanuit de bosjes in plaats van alleen vanuit cover. En je kan nu ook een ‘double assassination’ uitvoeren.

Alle verbeteringen op een rijtje

Hier kun je alle verbeteringen vinden:

  • The game UI (user interface) has undergone a big makeover to better align with today’s standards (such as including color-blind settings to help spot enemies in the Mini Map) to deliver a more enjoyable player experience!
  • The in-game economy has been revamped to be easily visible and offer added benefits, such as additional weapons for crafting.
  • New stealth features are also included in the Remaster, as well as the ability to hide in bushes, call enemies over with a whistle, and perform double assassinations, creating a better balance between action and stealth.

Controversiële Assassin’s Creed Odyssey DLC heeft inmiddels patch gekregen

Ubisoft heeft er ook recent een update uitgegooid voor Assassin’s Creed Odyssey met hierin een New Game+ modus. Daarnaast probeert de studio het controversiële einde van de Shadow Heritage DLC te fixen..

 Ophef over een gedwongen relatie

Afgelopen januari kreeg Ubisoft een behoorlijke kruiwagen aan kritiek over zich heen. Alhoewel een kruiwagen? Zeg maar gerust een vrachtlading kritiek. Toen de DLC uitkwam kwamen spelers er namelijk achter dat ze gedwongen werden om een heteroseksuele relatie aan te gaan en een kind te krijgen. Dit staat haaks tegenover de rest van de game.Hierin krijg je namelijk juist de vrijheid om te flikflooien met wie je maar wilt, wanneer je maar wilt. Oeh la la. Ubisoft ging door het stof en bood dan ook excuses aan voor de gang van za ken. Daarnaast beloofde de uitgever de controversiële situatie in de game te fixen.

Aanpassingen in cutscenes en dialogen

In de patch notes van Update 1.1.4, heeft de studio aangegeven dat ze aanpassingen hebben gedaan in de cutscenes. Ook hebben ze wat dialogen hebben veranderd in het verhaal van Shadow Heritage. Dit hebben ze gedaan zodat er een platonische optie is voor degene die niet tussen de lakens willen duiken met Natakas of Neema. Spelers werden eerder gedwongen om een verplicht heteroseksueel beschuitje te eten met een van deze 2.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch