Menu Premium

Assassin’s Creed 3 krijgt volgende week een grote patch

Gamekings Redactie 17/11/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Assassin’s Creed 3 krijgt volgende week een grote patch voor alle platforms. Ubisoft heeft goed geluisterd naar de klachten en opmerkingen die binnenkwamen via alle mogelijke kanalen zoals Twitter, Facebook of de Ubisoft fora. De patch lost dus een aantal zaken op die door spelers gemeld zijn. De patch komt eind volgende week uit en lost dingen op als de rare bewegingen van Connor’s capuchon en de moeilijkheid van sommige achtervolgingen.

De community developer van Ubisoft meldt op het Ubisoft forum: “Bij een spel zo groot en gecompliceerd als Assassin’s Creed 3 is een net zo grote community nodig om alle verborgen bugs te pakken te krijgen. Maar jullie zijn de uitdaging aangegaan en hebben niet geaarzeld om via alle communicatie kanalen zoals Facebook, Twitter, onze fora of de klantenondersteuning  bugs te melden.

Hier is een kleine greep uit de dingen die opgelost zijn voor de single player: Connor zijn capuchon is dus gefixed, dus geen raar gestuiter meer en hij blijft op. Sommige achtervolgingen hebben al aardig wat controllers gekost, zo moeilijk waren ze. De moeilijkheidsgraad van die achtervolgingen zijn wat naar beneden aangepast om de bloeddruk van de spelers tegemoet te komen. Verder zijn er nog wat visuele glitches aangepakt.

En dan zijn er nog wat zeldzame glitches weggewerkt die er soms voor zorgden dat je niet verder kon met de main quest. Op het gebied van mulitplayer zijn er ook wat dingen verbeterd. Zo moeten de verbindingen verbeterd zijn en worden er wat problemen met de rankings opgelost.

Voor de volledige lijst met alle bugfixes kun je hier kijken, maar pas op; hier staan spoilers in! Dus wij branden onze vingers er niet aan om het volledige bugfix rapport hier te posten. Voor je het weet springt er iemand gehuld in een Assassin’s Creed 3 hoodie van het dak van de redactie in onze nek met een mes, omdat we gevoelige informatie gelekt hebben.

Assassin's Creed 3 krijgt volgende week een grote patch

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch