Menu Premium

Armoured truck verwijderd uit Call of Duty: Warzone solo queue

Dansky 15/04/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gistermiddag bereikte de nieuwe update de servers van Call of Duty: Modern Warfare en Call of Duty: Warzone. Maar zoals wel vaker bleek er nog veel meer te veranderen.

Gigantische hitboxes

De trucks hebben in Call of Duty: Warzone een nogal blijvende indruk achter gelaten. Met name de armoured truck is net zo effectief als een normaal wapen. Dit kwam in eerste instantie door de hitbox. De hitbox van de truck was zodanig groot dat een truck die buiten en beneden je stond, je kon raken als je in het raam naar buiten gluurde. Daarnaast hoefde de truck niet eens hard te rijden: een zuchtje was al genoeg voor een instant downed ongeacht je armor en/of health. Gelukkig werd dit in de patch voor seizoen drie meteen aangepakt.

Trucks in solo queue sterker dan welk wapen dan ook

Maar dat haalt de kracht van de trucks in de solo queue niet weg. De Youtuber WackyJacky101 liet drie weken geleden al zien dat trucks in solo Warzone een enorme pain in the ass zijn. Het is bijna een soort stoelendans: heb je geen truck dan kan je maar beter bovenin een gebouw zitten en wachten tot je er eentje kan bemachtigen voor de endgame. Dit is natuurlijk niet de manier waarop Infinity Ward en kornuiten de game hebben bedoeld. De patch van gisteren heeft hier een einde aan gemaakt. Amos Hodge, Creative Director van Raven Software, liet onderstaand weten:

Raven Software is een dochteronderneming van Activision en heeft meegeholpen aan het ontwikkelen van Call of Duty: Warzone. Alle overige vehicles zijn nog wel aanwezig in solos.

Wederom halve informatie in de patchnotes van Call of Duty: Warzone

In het artikel over een mogelijke duo queue in Warzone schreven we er al over: de kwaliteit van de patch notes die worden uitgebracht is dramatisch. Halve of geen informatie en stealth changes zijn aan de orde van de dag. Een leuk nieuwtje: er zijn helemaal geen vehicles in de nieuwe trios mode Scopes and Scatter guns. Maar stond dat in de patch notes? Nope. Afijn, de trucks zijn uit de solo queue gehaald en dat is voor de solo speler een erg welkome verandering.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch