Menu Premium
Loading...

Arma 3 Launch Trailer

Gamekings Redactie 12/09/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De beta was natuurlijk al een tijd speelbaar, maar vanaf vandaag is ook eindelijk de officiële versie van Arma 3 verkrijgbaar. Om alvast een duidelijk beeld van de game te krijgen, heeft Bohema Interactive daarom dan ook deze Arma 3 Launch Trailer uitgegeven.

Arma 3 speelt zich af in de fictieve toekomst. Rond 2030 vindt namelijk ‘Operation Magnitude’ plaats, een militaire operatie waarbij NAVO-troepen de strijd aangaan tegen Oosterse legers. Deze aanval wordt geleid door het opkomende Iran. Als speler mag je in de huid kruipen van een soldaat van de Britse Speciale Dienst, Kapitein Scott Miller. In eerste instantie ligt de nadruk voornamelijk op het overleven van de Oosterse aanvallen. Dit komt doordat het grootste deel van je kameraden al inmiddels het loodje heeft gelegd.

Tijdens de campaign-modus krijg je echter allerlei soorten missies op je pad. Zo zal je de ene keer moeten sluipen en infiltreren en de andere keer juist een heel leger moeten aansturen. Je zult je van een eenzame soldaat langzaamaan opwerken tot een volbloed commandant. Dit alles vindt plaats op een mediterraan eiland, dat dan ook compleet nagemaakt is in de game. Je kunt zowel te voet als per helikopter of met een ander voertuig de gebieden verkennen.

Arma 3 maakt gebruik van de nieuwste versie van Bohemia Interactive’s eigen Real Virtuality-engine, wat voor allerlei verbeteringen moet gaan zorgen ten opzichte van de voorgaande delen. Net als bij zijn voorgangers zal ook ditmaal de first-person shooter weer de nadruk op het realisme leggen. In de open wereld kun je zelf kiezen hoe je je missies aanpakt, wat voor uniform je draagt en uiteraard ook welke wapens je bij je draagt.

Als realisme compleet jouw ding is, ben je waarschijnlijk allang al bekend met de Arma-serie. Vanaf vandaag is het mogelijk om de volledige game te spelen op de PC en dat wordt gevierd met deze toch wel indrukwekkende Launch Trailer. Ben je er nog niet uit of Arma 3 een game voor jou is of kijk je er graag naar voordat je er zelf aan begint? Check dan snel de trailer!

Arma 3 Launch Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch