Menu Premium

BioWare luistert naar community en gooit Anthems loot mechanics flink om

Hylke Haagsma 28/02/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

BioWare zal de loot mechanics van Anthem op de korte termijn gaan updaten. De loot problemen in de game zorgen voor de nodige discussie. Het is zelfs zo ver gekomen dat een oud designer van Diablo 3 een plan heeft gemaakt om ze te fixen…

BioWare luistert naar de community

BioWare lijkt te luisteren, omdat de ontwikkelaar grote veranderingen aanbrengt die vandaag of morgen live zullen gaan. In een Reddit-post legde lead producer Ben Irving uit wat spelers kunnen verwachten in het nieuwe loot system.
Om te beginnen haalt BioWare veelvoorkomende en ongebruikelijke drops uit de loot pool voor spelers van level 30. De kosten voor het craften van masterwork items zijn teruggebracht tot 15 vanaf 25.

De ontwikkelaar verandert ook hoe inscripties in eerste instantie op voorwerpen komen. De inscription pools zijn nu kleiner om ze beter af te stemmen op het item waarop ze kunnen komen.

Een aanvalsgeweer heeft bijvoorbeeld een eigen pool. Met vier mogelijke inscriptieslots kiest een nieuwe AR willekeurig uit vier pools van de verschillende opschrifttypen. Over het algemeen bieden primaire inscripties onbewerkte schade of overlevingsbonussen, terwijl secundair het item of het hulpprogramma van Javelin verandert.

Deze nieuwe regels zijn van toepassing op alle buit die wordt verdiend na het vrijgeven van deze update, maar niet op de items die je al hebt. Er is nog geen precieze tijd bekend voor deze updates.

Een stap in de juiste richting?

Wat denken jullie van de updates? Gaat dit veel voor de game betekenen? Mocht je benieuwd zijn geworden naar wat wij van de game vinden, dan kun je natuurlijk altijd onze review checken.

Laat vooral even weten hoe jij over de game denkt. Vind je de game waardeloos? Of kan je alle kritiek niet begrijpen? Wat denk je dat deze updates zullen betekenen voor de toekomst van Anthem? Drop het in de comments, stel je vragen er ook vooral, het mag allemaal!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch