Menu Premium

Amulware brengt content update uit voor Roche Fusion

Karen Koch 18/05/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eerder dit jaar kwam Roche Fusion, een game van Nederlandse bodem, uit via Steam. Roche Fusion is sinds januari te koop via het platform van Valve, maar de ontwikkelaar is nog niet klaar met de game. Amulware brengt een content update uit voor Roche Fusion en voegt hiermee een enorme hoeveelheid content toe aan de game.

Roche Fusion is een top-down space shooter waarin sowieso al genoeg te doen valt. Deze nieuwe content update voegt, volgens Amulware, maar liefst 30% extra content toe. Lekker veel nieuws, dus! Het leukste is misschien nog wel dat een deel van deze update door de gamers zelf is ontworpen. Amulware houdt namelijk erg scherp in de gaten wat gamers doen in Roche Fusion en houden wel vaker wedstrijden. Win je deze wedstrijd, dan mag je misschien zelfs een update voor de game bedenken. Tof? Zeker wel! In de update zitten twee nieuwe bosses, tien nieuwe upgrades en een hele hoop nieuwe patronen waar de bad guys zich aan kunnen houden. Dit moet zelfs voor mensen die Roche Fusion helemaal kapot hebben gespeeld genoeg zijn om een nieuwe uitdaging van de game te maken.

Roche Fusion is exclusief via Steam te koop. Dit betekent dat de game ook alleen op de PC te spelen is. Ook liggen ze bij Amulware niet uit te rusten na deze update, want ze zijn al nieuwe competities gestart. De uitdaging van deze week? Alle nieuwe schepen in de high scores krijgen. Ga jij een poging wagen?

Amulware brengt content update uit voor Roche Fusion

Amulware brengt content update uit voor Roche Fusion

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch