Menu Premium

Amazon doet lief: ‘koop 2 games en krijg er één gratis’

Joquai Hooff 01/04/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Momenteel zitten we allemaal thuis dankzij het Coronavirus. En dat gaat ook nog wel even duren. We moeten tijdens die periode toch wat doen. En gamen blijkt een van de meest populaire oplossingen om de verveling te verdrijven. Logisch dan ook dat de vraag naar spellen explosief is gestegen. Steam kan de drukte niet meer aan, het aantal mensen wat op de mobiele telefoon aan het spelen is, steeg is met 700%, de Switch is overal uitverkocht en de verkopen van games zitten flink in de plus (mits het een goed spel is natuurlijk). Met het groter worden van de vraag, is het een kwestie van tijd voordat de winkeliers daarop inspringen. Want er valt wat te halen. En dus wordt er flink gestunt.

Amazon wil duidelijk even in de spotlights komen

Er zijn de afgelopen weken al vele toffe kortingsacties geweest. Het loont echt de moeite om gewoon eens bij de bekende online winkelketens en de shops van de publishers langs te gaan. Steam en Ubisoft zijn de laatste tijd bijvoorbeeld goed aan het knallen en nu volgt ook Amazon dus. Met een deal die bijna te mooi is om waar te wezen. Hun motto op dit moment: koop 2 games en krijg er 1 gratis bij. Oftewel, ‘drie halen, twee betalen’. En mocht je denken ‘ja, dat derde spel is natuurlijk een cheap ass budgetproduct’… Dan zit je er flink naast.

Laten we ter zake komen

Je mag namelijk gewoon zelf uit het aanbod van 340 producten kiezen. En ja, daar zit bagger bij, maar ook games als The Outer Worlds, Death Stranding, GTA V (dan kun je die voor de zesde keer kopen) en Nioh 2. Ook een buitenlandse winkelketen als Target biedt deze actie aan. Dit keer met een ietwat groter aanbod. En zo zijn er geheid meer. Kijk dus deze dagen goed om je heen als gamer. Er vallen mooie koopjes te scoren!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch