Menu Premium

Alle wapens en gadgets zijn nu vrij in de Battlefield Hardline beta

Karim Shehata 20/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als er één game is die de laatste tijd vaak het nieuws haalt, is het wel Battlefield Hardline. Het bestaan van de game lekte uit, waarop EA besloot de game te bevestigen. Het lekken stopte daardoor echter niet, want de officiële E3 trailer van de game konden we al ver voor het evenement bekijken. Op de perspresentatie van Electronic Arts werd de game dan officieel uit de doeken gedaan en werd meteen de closed beta van de game online geknald op de PlayStation 4 en de PC. Nadat deze laatst met een week is verlengd, kun je nu ook met alle content aan de slag die de gesloten beta te bieden heeft: alle wapens en gadgets zijn nu vrij in de Battlefield Hardline beta.

Dit heeft Visceral Games, de ontwikkelaar van deze opmerkelijke Battlefield-game, bekendgemaakt op het Battlefield Blog. Wanneer je sinds de E3 dus al flink aan het knallen bent in Battlefield Hardline, maar nog niet alles hebt vrijgespeeld, kun je nu dus met alle wapens en gadgets los in de game. De ontwikkelaar gooit alles voor iedereen open, zodat je alvast met allerlei wapens en gadgets aan de slag bent geweest. Zo kun je volgens de ontwikkelaar een beter beeld krijgen bij de game, alhoewel de ontwikkelaar wel heel duidelijk aangeeft dat het zeker niet blijft bij deze content: “Vergeet niet dat alle wapens en gadgets in deze beta niets vergeleken zijn met het uiteindelijke aantal wapens en gadgets in Battlefield Hardline, wanneer de volledige game op 21 oktober verschijnt”, aldus de ontwikkelaar op het blog. Er wachten ons dus gelukkig nog veel meer wapens en gadgets in de uiteindelijke versie van de game.

Zoals gezegd verschijnt Battlefield Hardline op 21 oktober. Op dat moment zal dat gaan gebeuren op de Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3 en de PC. Er loopt nu een closed beta op de PC en PlayStation 4, terwijl de Xbox One-versie ook nog een eigen beta gaat krijgen. Informatief om daarnaast te vermelden is het feit dat de PlayStation 3- en Xbox 360-versies van Battlefield Hardline worden ontwikkeld door een andere studio.

Alle wapens en gadgets zijn nu vrij in de Battlefield Hardline beta

Alle wapens en gadgets zijn nu vrij in de Battlefield Hardline beta

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch