Menu Premium
Loading...

Aliens: Colonial Marines Pre-order Trailer

Gamekings Redactie 13/09/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Voor liefhebbers van de Alien franchise kan het jaar al niet meer stuk. Eerst een nieuwe prequel van de hand van Ridley Scott en straks ook de gloednieuwe first-person shooter van Gearbox. Zoals elke game nu in de markt wordt gezet, kunnen wat leuke extra’s niet missen. Ook deze game moet eraan geloven en in de Aliens: Colonial Marines Pre-order Trailer krijg je alle in-game extra’s op een rijtje.

Aliens Colonial Marines speelt zich af direct na na Alien 3 (de film geregisseerd door David Fincher). Jij speelt Corporal Christopher Winter en moet opzoek gaan naar verdwenen mariniers van LV-426. Het plot is grotendeels geschreven door Bradley Thompson en David Weddle die we kennen van het populaire Battlestar Galactica.

Je zult het dus moeten opnemen tegen Xenomorphs, de iconische aliens bekend van de films. Ook zul je te maken krijgen met de gevreesde Facehugger en Chestburster, al wordt je misschien verrast door nog onbekende type aliens die ontworpen zijn door Gearbox zelf. Met de bekende wapens (als een vlammenwerper) moet je de aliens te lijf gaan in deze harde shooter.

Officieel was Aliens: Colonial Marines aangekondigd als een squad-based game. Later heeft Gearbox echter gemeld dat ze de squad besturing hadden weggegooid om de game toegankelijker te maken. Met de multiplayer kun je echter wel in een team van vier spelers samenwerken. Dit werkt via een makkelijk drop-in/drop-out systeem. Daarnaast is het mogelijk om met twee spelers split-screen de aliens een kopje kleiner te maken.

De game zal onder andere speelbaar zijn op de Wii U, waar de titel enthousiast werd ontvangen door de radar die op de controller zichtbaar is. Er zou in 2001 eigenlijk al een Aliens: Colonial Marines voor de PlayStation 2 moeten verschijnen. De game werd toen ontwikkeld door Check Six Games, maar werd helaas gecanceld voor hij het daglicht heeft kunnen zien. Laten we hopen dat de nieuwe titel van Gearbox niet hetzelfde lot te wachten staat.

Op 12 februari kunnen we los, maar dat pre-orderen nu al mogelijk is, maakt SEGA ons meer dan duidelijk in de Aliens: Colonial Marines Pre-order Trailer.

Aliens Colonial Marines Pre-order Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch