Menu Premium
Loading...

Age of Empires: Definitive Edition heeft een releasedatum

Richard den Toom 22/08/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er zit weer leven in de Age of Empires-serie! Na een afwezigheid van tien jaar, Age of Empires Online tellen we even niet mee, keert de serie terug met een nieuw deel, waarover hier meer. Maar dat is nog lang niet alles, want op de afgelopen E3 werd al bekend gemaakt dat er een remake zou komen van de originele Age of Empires en gisteren is op de Gamescom bekendgemaakt dat Age of Empires: Definitive Edition zal uitkomen op 19 oktober! Woololoooooo!

Het eerste deel zal grondig worden verbouwd met een flink aantal verbeteringen, waaronder 4k-graphics en verbeterde audio, maar ook een hogere populationcap en een verbeterde User Interface waardoor de game een stuk gebruiksvriendelijker moet worden. Deze heruitgave zal een stuk grondiger worden aangepakt dan de heruitgave van Age of Empires 2 van een aantal jaar geleden.

Dat moeten ze bij Microsoft zelf ook gedacht hebben, want het blijft niet alleen bij een heruitgave van de originele Age of Empires: in de toekomst zullen ook het tweede en derde een vergelijkbare behandeling krijgen! Voor meer informatie over de definitieve versies van deel twee en deel drie zullen we echter nog geduld moeten hebben, want er is verder niks over bekendgemaakt buiten het feit dat ze in de maak zijn.

Hebben jullie zin om weer in de originele Age of Empires te duiken? En kijken jullie uit naar de heruitgaves van het tweede en derde deel? Laat het weten in de comments!

Bron: Age of Empires

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch