Menu Premium

[Advertorial] Speciale BioShock Infinite launch actie bij Bigu.nl

Gamekings Redactie 29/03/2013 Tweet Het Like/Deel Het

BioShock Infinite wordt nu al als beste game van het jaar bestempeld. Volgens velen is het een game die niet in je collectie mag missen. Is BioShock Infinite echt zo goed? Beoordeel het zelf door middel van de speciale BioShock Infinite launch actie bij Bigu.nl!

BioShock verruilt het koude en donkere water voor de zonnige lucht. Je bezoekt de 19e eeuwse luchtstad Columbia als oud Pinkerton agent Booker DeWitt en je bent op zoek naar Elizabeth: een jonge dame die daar gevangen wordt gehouden. Columbia heeft echter meer geheimen dan de kleurrijke en vreedzame stad op het eerste oog doet vermoeden. Je zult gebruik moeten maken van augmentaties (vigors) en wilde achtbaanritten met de Sky-Lines om deze dodelijke stad te overleven. Lukt het Booker om zijn missie te voltooien?

Voor de scherpe prijs van €49,99 kun je het zelf allemaal ervaren en daar gooit Bigu.nl ook meteen nog wat lekkere extra’s bij. Naast de Industrial Revolution puzzle game, een speciale BioShock Infinite browser game, krijg je van Bigu ook nog een Steelbook cover cadeau.

Maak gebruik van deze mooie launch actie van Bigu.nl en zorg dat je de game van 2013 hebt gespeeld!

Speciale BioShock Infinite launch actie bij Bigu.nl

Speciale BioShock Infinite launch actie bij Bigu.nl

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch