Menu Premium

[Advertorial] Bigu Assassin’s Creed 3 Comic Book actie

Gamekings Redactie 02/12/2012 Tweet Het Like/Deel Het

Veel games lenen zich uitstekend voor comic vertalingen. Het universum van Assassin’s Creed 3 lijkt geboren te zijn voor een comic book uitstap. Ubisoft heeft daarom Cameron Stewart en Karl Kerschl, echte comic veteranen, de opdracht gegeven de comics Assassin’s Creed: The Fall en Assassin’s Creed: The Chain te maken.

The Fall speelt zich af in de roerige tijden van de Russisiche Revolutie, waar Nikolai Orelov de opdracht krijgt van de Russische tak van de Order of Assassins om Tsaar Alexander III te vermoorden. Deze herinneringen worden intens beleefd door Daniel Cross in 1998, wat hem de diagnose van een onbekende psychologische stoornis oplevert. De flashbacks naar het oude Rusland leiden Daniel Cross tot waanzin en zijn gedrag blijft niet onopgemerkt. De Assassijnen nemen hem onder hun hoede, denkende dat hij één van hen is. Maar is Daniel dat wel? En wat is zijn link met de Russische spion Nikolai Orelov?

Assassin’s Creed: The Chain is het vervolg op de The Fall en vertelt het verhaal van Daniel en Nikolai verder. Eigenlijk is dit dus een verhaal binnen het Assassin’s Creed universum dat de echte fan niet mag missen. En Bigu snapt dat. Bigu zorgt namelijk door een speciale Assassin’s Creed 3 actie dat je van het volledige verhaal van Daniel Cross kunt meebeleven.

De Bigu Assassin’s Creed 3 Comic Book actie geeft je namelijk de comic Assassin’s Creed: The Chain (t.w.v. € 24,95) cadeau als je de game Assassin’s Creed 3 en de comic Assassin’s Creed: The Fall besteld bij Bigu. Zo hoef je niks te missen van je favoriete serie!

Bigu Assassin's Creed 3 Comic Book actie

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch