Menu Premium

Activision maakt inhoud bekend van CoD: Infinite Warfare Continuum DLC

Maarten van Steijn 05/04/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nog even geduld en dan mogen we aan de slag met de Infinite Warfare Continuum DLC. Deze DLC  brengt net als zijn voorganger, Sabotage, weer vier nieuwe multiplayer maps en een nieuwe zombie map met zich mee.

Wat betreft de zombie map, mogen we een jaren ’70 feest betreden – uiteraard vol met hordes aan zombies. De map gaat Shaolin Shuffle heten en het feest waar de map om draait is in New York. check vooral ook even de trailer onder het bericht om alvast een voorproefje te krijgen hiervan!

de multiplayer maps krijgen we ook weer in verschillende vormen voorgeschoteld. Zo ben je in de map Turista aan het rondbanjeren in een luxe spa resort, gevestigd in het skelet van een eeuwenoud wezen. De map bevat een lekkere afwisseling tussen close-quarters-combat en het principe van de drie verschillende paden.

Voor de map Scrap zit je – zoals de naam misschien al doet vermoeden – op een vuilnisbelt, gevestigd op de maan. Lange afstanden en tactische weggetjes zijn van de partij. Een andere map waar we kennis mee mogen maken, is Archive. Gevechten zetten hier de toon in een post-futuristische art gallery. Ook in deze vrij grote map krijgen we te maken met het three-lane stijltje. tot slot krijgen we te maken met de map Excess. In deze map sta je bovenop een luxe penthouse en is afgeleid van de klassieke Rust map uit CoD: Modern Warfare 2. Verwacht in deze map kleine ruimtes, korte wegen en een vijand om elke hoek.

Logischerwijs krijgen bezitters van een season pass deze DLC gratis. Ook hebben Playstation 4 games een voordeel, zij kunnen de nieuwe maps vanaf 18 april al checken. De andere platformen volgen later.

Ben je toe aan weer een nieuwe zombie ervaring? Of knal jij je liever een weg door nieuwe multiplayer maps? Laat het horen!

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch