Menu Premium
Loading...

Call of Duty: Infinite Warfare Sabotage Review

08/02/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Toen Call of Duty: Infinite Warfare eind vorig jaar uitkwam, werd de game gemengd ontvangen. Terwijl er een aantal mensen wel degelijk op de nieuwe CoD zaten te wachten, bleken velen de game alleen in huis te halen voor de Call of Duty 4: Modern Warfare remaster die je bij aanschaf van de game erbij kreeg. Desalniettemin wordt Call of Duty: Infinite Warfare nog steeds door zeer veel echte CoD-fans online gespeeld. En tot die fans behoren ook JJ en Shelly, die met de eerste DLC-pack genaamd: Sabotage aan de haal zijn gegaan. Of ze enthousiast zijn over deze uitbreiding zie je hier in de Call of Duty: Infinite Warfare Sabotage Review.

Sabotage bevat naast de drie nieuwe multiplayer maps Noir, Renaissance en Neon, ook een remake van de bekende map Afghan uit Call of Duty: Modern Warfare 2. Afghan heet nu alleen Dominion. Verder is er ook een nieuwe Zombie-aflevering´genaamd Rave in the Redwoods. En het gekke is dat JJ en Shelly hier wel eens meer plezier mee gehad zouden kunnen hebben dan met de multiplayer zelf…

Speel jij Call of Duty: Infinite Warfare nog en ga je deze DLC-pack halen? Of sla je hem over en wacht je tot dit najaar een nieuwe Call of Duty, met hopelijk boots-on-the-ground, verschijnt? We horen het graag van je in de comments!

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastE3 2018Merch