Menu Premium

Abonnement: Xbox One, Ultimate Game Pass én overstap Project Scarlet

Jan Johan Beldrok 28/10/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

De abonnementsservice in smartphone-stijl van Microsoft keert terug en is nu naast de VS ook beschikbaar in UK en Australië. Als je als gamer daar een abonnement van 24 maanden afsluit, waarbij je maandelijks vanaf 19,99 dollar betaalt, dan ontvang je daarvoor Xbox One-hardware (een X, S of S All-Digital), een abonnement op Ultimate Game Pass ( waaronder Xbox Live Gold) en straks de Project Scarlet zodra deze console uit is.

Xbox One abonnement komt naar meerdere gebieden

Het aanbod werd al (met redelijk succes) in de VS uitgeprobeerd en komt nu dus ook naar de UK en Australië. Je kunt het afsluiten via Amazon in de VS, GAME en Smyths Toys in het UK en Telstra in Australië. Microsoft zegt dat meer gebieden zullen volgen. En daar houden we ze dan maar aan.

Abonnement bespaart je 100 dollar

All-Access is een poging van Microsoft om een smartphone-achtig aanbod te bieden waarbij gamers de nieuwste Xbox One hardware kunnen aanschaffen zonder dat ze vooraf de complete aankoopprijs dienen op te hoesten. Bovendien is het totaalbedrag gedurende die 24 maanden honderd dollar lager dan als je alles afzonderlijk koopt. Nadeel is wel dat als je met de service stopt, je jouw Xbox kwijt bent. Iets wat nooit het geval is als je hem gewoon in de winkel koopt.

Desondanks hoopt JJ dat deze service ook hier komt. ‘Ik zelf wil mijn console echt als eigendom hebben. Maar bijvoorbeeld voor mensen met een kleinere portemonnee is dit een prima deal. Zo kun je voor een klein bedrag toch nog elke maand een aantal toffe games op een console spelen. Waar zou de wereld bijvoorbeeld zijn als we geen woning konden huren, maar alleen kopen. Dan sliepen er een hoop mensen op straat.’ Wanneer de service hier in Nederland verkrijgbaar is, weet JJ niet. ‘Helaas staat Nederland niet echt hoog op het prioriteitenlijstje in de States. Dus ik ben bang dat we nog even moeten wachten.’

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch