Menu Premium
Loading...

De XBOX One X is op de redactie: Aansluiten geblazen

08/11/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

De XBOX One X is uit! Mensen kunnen eindelijk aan de slag met de krachtigste console aller tijden. Op de redactie hebben meerdere mensen reikhalzend uitgekeken naar deze dag. Immers, de standaard PS4 en XBOX One zijn dik vier jaar na de release toch enigszins onderhevig aan slijt. De consoles lijken moderne games steeds minder soepel te draaien, terwijl er ook weinig grafische vooruitgang meer wordt geboekt. In dat kader is de extra grafische kracht die de XBOX One X biedt meer dan welkom. De console is stiekem al een tijdje binnen, maar nu is het moment dat we de console aan een 4K TV aansluiten eindelijk daar. Benieuwd naar JJ en Kevin hun eerste indruk? Check nu ‘De XBOX One X is op de redactie: Aansluiten geblazen!

HDR, 4K, Upscaling: De XBOX One X is binnen!

Alvorens de heren aan de slag gaan met toffe games, praat Kevin eerst even over wat technische implicaties. JJ is hier zoals bekend wat minder van en spreekt vooral over een zekere ‘vet of niet-factor’. Zoals een console anno 2017 betaamt, dienen er voordat de heren los kunnen met toffe games, eerst een sloot aan updates ge├»nstalleerd te worden. Dit tot frustratie van zowel Kevin als JJ, die niet langer het geduld kunnen opbrengen langer te wachten op de grafische pracht en praal van de XBOX One X. De mondiale gamesmedia is inmiddels ook volop aan de slag met de de console. De reacties zijn wisselend, maar niettemin lijkt het zo te zijn dat Microsoft niet heeft overdreven met de grafische kracht die de XBOX one X toegeschreven werd.

Hebben jullie de Microsofts nieuwste console al in huis? Zo ja, wat zijn jullie ervaringen? Laat je horen in de comments onder De XBOX One X is op de redactie: Aansluiten geblazen!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch