Menu Premium

88-jarige vrouw heeft meer dan 4000 uur in Animal Crossing New Leaf zitten

Joquai Hooff 07/04/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dat computergames niet alleen meer voor kids en pubers zijn, dat is inmiddels wel algemeen bekend. Maar tachtig plussers die hardcore gaan? Na meer dan 4.000 uur lang (niet non stop overigens) Animal Crossing: New Leaf te hebben gespeeld, gaat de 88-jarige Audrey dan eindelijk de overstap maken naar Animal Crossing: New Horizons. Dit geeft echte een hele nieuwe betekenis aan het gezegde: “Je bent nooit te oud om te gamen”. De laatste keer dat we haar online zagen, was ze ijverig aan het inchecken bij de dorpelingen van haar stadje New Leaf  en begon ze met het opzetten van een mega bloementuin.

Audrey heeft het gamen niet van een vreemde

Het gamen heeft Audrey niet van een vreemde. Haar kleinzoon is een indiegame-ontwikkelaar genaamd Paul Hubans. In een nieuwe video die ze onlangs maakte, besprak ze al wat ze van de opening van de game vind. En hoeveel er veranderd is ten opzichte van het begin van Animal Crossing: New Leaf. Audrey landde op het oranje vliegveld en noemde haar personage natuurlijk Audie. Wat exact dezelfde naam was als haar burgemeester in New Leaf. Toen de game voor het eerst werd gelanceerd, merkten spelers dat New Horizons daadwerkelijk een vaste bewoner had met de naam Audrie. Maar Nintendo weersprak dat het Nintendo-team de pittige, roze wolf naar Audrey had vernoemd. Audrey is echter sceptisch en meldt in de video dat ze niet zeker wist of het nu wel of niet een verwijzing naar haar is.

Later gamen wij ook gewoon in onze seniorenwoningen

Of het nu wel of niet het geval is, we houden er van om te zien dat ook senioren nog steeds gewoon full on games spelen. Dat geeft ons bij Gamekings moed. Want een aantal van de presentatoren gaat hard richting het pensioen.

Hieronder vind je een filmpje van Audrey die een unboxing doet van de Nintendo Switch Animal Crossing: New Horizon.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch