Menu Premium
Loading...

Xbox One Chat Headset trailer

Gamekings Redactie 08/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het lijkt erop dat de minimalistische lijnen van de nieuwe xbox als uitgangspunt zijn over genomen voor een net zo strak ontwerp van de headset. Ongetwijfeld sjiek en elegant in de ogen van de één, terwijl de ander een gemiste kans ziet voor een kermisattractie op je hoofd voorzien van de nodige schedels en vlammen. Wat het resultaat is, zagen we al eerder langskomen, maar nu wordt het nogmaals haarfijn laten zien in de Xbox One Chat Headset trailer.

Waar we echt benieuwd naar zijn, is in de eerste plaats de kwaliteit van de nieuwe headset. Het is natuurlijk belangrijk hoe ‘ie eruit ziet, maar uiteindelijk draait het om hoe goed we onze vrienden kunnen verstaan tijdens het heetst van de online strijden op het virtuele slagveld. We kunnen aannemen dat Microsoft dit ook beseft, dus waarschijnlijk zit dat wel snor.

De echte cliffhanger is of de set standaard meegeleverd zal worden met de nieuwe Xbox One. De belangrijkste reden van het succes van de vorige headset was dat bijna iedereen er bij de aanschaf van zijn of haar Xbox er één bij had gekregen, waardoor er volop gebruik van wordt gemaakt. Dit terwijl de kwaliteit ervan volgens velen een stuk minder was dan zijn evenknie op de PlayStation, die niet standaard werd meegeleverd.

Aanvankelijk leek het erop dat de nieuwe headset vanaf nu los verkocht zou worden, maar met de storm van kritiek die hierover is los gebarsten, lijkt Microsoft zich wellicht te bedenken. Eerder vorige week liet Microsoft’s Director of Marketing, Albert Penello al geheimzinnig doorschemeren dat de headset misschien wél standaard bij de Xbox One geleverd gaat worden, dus het is afwachten of dat het geval is. Of het een tof ding is, zien we in de Xbox One Chat Headset trailer!

Xbox One Chat Headset trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch