Menu Premium

6 nieuwe Overwatch maps in ontwikkeling, 3 daarvan komen dit jaar uit

Maarten van Steijn 25/04/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Fans van Overwatch krijgen weer hun handen vol binnenkort. Er zitten namelijk 6 nieuwe Overwatch maps aan te komen. De eerste drie van deze maps zullen waarschijnlijk tegen het eind van dit jaar al speelbaar zijn. Jeff Kaplan, game director van Overwatch heeft het volgende uit de doeken gedaan:

“We currently have 3 maps in development, all past the initial playtesting phase that are “standard” maps (QP/Comp). While something could always change, all 3 of those are looking likely for a release this year,”

Het komt er dus op neer dat drie van de zes mappen momenteel in ontwikkeling zijn en drie andere drie nog in de wacht liggen. Ook vertelt Kaplan dat de laatste drie opkomende maps iets anders dan hun voorgangers zullen doen:

“We also have 3 non-standard maps in development (these won’t go in QP/Comp).”

Hier voegt hij nog even doodleuk aan toe dat ze ook aan het experimenteren zijn met een aantal andere zaken. Wat dat precies gaat worden, is voor nu nog niet bekend. Wel is duidelijk dat Blizzard geen gras laat groeien over deze First-Person Hero-shooter. Onlangs nog is namelijk ook het Uprising event live gegaan, waarbij je een stukje geschiedenis van Overwatch kon ervaren!

Word jij blij van nieuwe maps, of hebben andere shooters de plaats van Overwatch inmiddels al ingenomen? Laat het achter in de reacties!

Bron: vg247.com

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch