Menu Premium

Overwatch Uprising event is nu live

Ridho Hidayat 12/04/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een gelekte video toonde gisteren al het nieuwe evenement in Overwatch. Nu is het echt zover, het Overwatch Uprising event is live!

In Overwatch Uprising duik je de geschiedenis van het Overwatch-team in. Het evenement speelt zich namelijk zeven jaar terug in de tijd af, tijdens een verrassingsaanval van Null Sector, een groep extremistische omnics. King’s Row dreigt ten onder te gaan, maar Tracer is er samen met Torbjörn, Reinhardt en Mercy opuit gestuurd om de stad te bevrijden.

Tijdens dit event kun je deze strijd naspelen in een coöperatieve PvE-modus voor vier spelers, waarin je dus ook met de vier bovenstaande helden speelt. Indien je liever met andere heroes speelt en de lore niet zo nauw neemt, dan is er ook nog een aparte versie van deze modus, waarin je wél de keuze hebt uit alle heroes die in de game zitten. Je vecht in ieder geval tegen waves van omnic-robots op een aangepaste versie van de map King’s Row. Dit doe je natuurlijk niet voor niets, want je kunt heel wat nieuwe skins, emotes en andere items verdienen tijdens dit evenement.

Onder dit bericht is verder een drietal video’s te zien. De eerste laat zien wat je van het evenement kunt verwachten, de video daaronder gaat dieper in op het verhaal, en tot slot is er nog een developer update. In deze laatste video wordt uitgebreid verteld over Overwatch Uprising, en hoe het evenement tot stand is gekomen.

Het Overwatch Uprising event is nu live en duurt tot 1 mei. Duik jij de geschiedenis van Overwatch in om de strijd tegen de Null Sector aan te gaan? Welke nieuwe skin of emote hoop jij daarbij te bemachtigen? Laat het weten in de comments!

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch