Menu Premium

5000+ Starbucks locaties in de VS nu PokéStops of Gyms

Maarten van Steijn 13/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op 8 december 2016 is er een officiële aankondiging geweest dat er samenwerking is ontstaan tussen Starbucks en Pokemon Go. De samenwerking heeft te maken met meer dan 5000 Starbucks locaties in de Verenigde Staten. Deze Starbucks locaties zijn nu PokéStops of Gyms. Dit naar aanleiding van de volgende tweet:

het oorspronkelijke idee van deze twee partijen was om deze stops op maar liefst 7800 locaties aan te bieden, maar dit is om onbekende reden weer teruggetrokken naar iets over de 5000 locaties. Het doel hierachter is uiteraard om de community weer wat naar elkaar toe te laten trekken.

Eind vorig jaar heeft Niatic al nieuwe Pokemon toegevoegd aan de app. Al hoewel we al een tijdje niet meer zo veel gehoord hebben van deze game en de hype hiervoor van afgelopen zomer wat weggetrokken is, probeert Niantic nog wel wat leven in de brouwerij te houden, met waarschijnlijk onder andere de hoge zoekresultaten op Google als motivatie.

Mocht je trouwens in de buurt zijn, vraag dan vooral naar de speciale  ‘Pokemon Go Frappuccino’ die in een aantal Starbucks vestigingen in de VS worden verkocht.

Heb jij Pokemon Go achtergelaten in het zomerse weer, of ben jij nog steeds fanatiek bezig met deze game? Laat het weten in de comments.

Bron: pokemongolive.com

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch