Menu Premium
Loading...

Nieuwe Pokémon toegevoegd aan Pokémon Go

Froukje Planken 13/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ontwikkelaar Niantic heeft met een update nieuwe Pokémon toegevoegd aan de populaire game Pokémon Go voor je smartphone. Nieuwe Pokémon uit de tweede generatie zijn vanaf nu uit te broeden in Pokémon Go. De nieuwkomers zijn te verkrijgen in de vorm van eieren en zijn dus niet te vangen in het wild. Onder andere Togepi en Pichu zijn te ‘hatchen’ uit je (normale, 5 kilometer) eieren. Naast deze twee populaire Pokémon, die door Niantic in bovenstaand filmpje in het zonnetje gezet worden, zijn er nog meer Pokémon aan de game toegevoegd. Het betreft allemaal Pokémon die oorspronkelijk te vangen waren in de Johto Regio van de Pokémon Gold en Pokémon Silver video games. Igglybuff, Smoochum, Magby, Elekid, en Cleffa zijn bijvoorbeeld al ontdekt na de update.

Volgens de officiële berichtgeving op de blog van Niantic zijn dit de eerste van meer nieuwe Pokémon die de komende maanden hun opwachting zullen maken in de game.

Naast de toevoeging van deze nieuwe Pokémon is tot 29 december een speciale kerstversie van Pikachu (met kerstmuts!) te vangen.

We weten allemaal wat voor een fenomeen Pokémon Go was net na de release in juli van dit jaar. Hoewel de hype rond de game sterk gedaald is, is het relatief gezien nog steeds erg populair en staat het nog steeds hoog in de lijstjes van meest opbrengende apps.
De stappen die Niantic nu neemt met constante updates en periodieke toevoeging van nieuwe Pokémon lijken goed te zijn om de interesse van veel spelers vast te houden.

Is het voor jou ook genoeg reden om weer eens uit die luie stoel op te staan en naar buiten te gaan? Laat het weten in de comments!

 

Bron: eurogamer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch