Menu Premium
Loading...

2K onthult details Battleborn Multiplayer Modes en Beta

Lisette Atsma 27/10/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

2K en Gearbox software onthulden op de Paris Games Week vandaag de drie competitieve multiplayer modes van hun aankomende Hero-Shooter Battleborn. De game is een 5v5 first-person shooter waarin je het in verschillende modes tegen elkaar op neemt om de meeste punten te scoren.

Samen met de vier ander leden van je team neem je het in de Capture, Meltdown en Incursion modes op tegen andere teams. Capture is een snelle match tot de dood waar je plekken moet veroveren en verdedigen om punten te winnen. In Meltdown ben je de escort van een groep minions die naar het offervuur lopen. Voor elke minion die de reis overleeft scoor je punten. Natuurlijk moet je naast hun beschermen ook het andere team zo veel mogelijk lastig vallen. In Incursion bewaak je je thuisbasis tegen AI-gestuurde minions, terwijl je daarnaast de basis van de tegenstander moet zien over te nemen.

Voordat Battleborn op 6 februari 2016 uit komt gaat er nog een open bèta plaats vinden. Het is onbekend wanneer deze precies plaatsvind, maar dit zal pas in 2016 zijn. PlayStation 4 eigenaren krijgen early-access tot deze bèta. Deze wordt later verder open gegooid voor de andere consoles. Battleborn komt uit op PlayStation 4, Xbox One en PC.
2K onthult details Battleborn Multiplayer modes

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch