Menu Premium

2K Games kondigt NBA 2K16 Michael Jordan Special Edition aan

Karen Koch 24/06/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wat zou basketball zijn zonder Michael Jordan? Nou, minder bekend, waarschijnlijk, en precies om die reden besluit 2K Games om deze man eer aan te doen met hun aankomende basketball-game. 2K Games kondigt de NBA 2K16 Michael Jordan Special Edition aan en wat daar allemaal bij zit, lees je hier!

Dit wordt de derde keer dat deze levende legende van het basketball op de cover van een NBA-game te zien is. Allereerst viert deze uitvoering van de game natuurlijk het nalatenschap van Michael Jordan in de Hall of Fame. Daarnaast krijgen gamers die deze editie aanschaffen nog wat leuke extra’s. Je krijgt bij je pre-order bijvoorbeeld een poster en een wallsticker van Michael Jordan, maar ook in-game kleding waarmee je jouw karakter in speciale Jordan-style kleding kan hijsen. Op de standaard edities van de game staan drie andere grote spelers van nu: Stephen Curry, James Harden en Anthony Davis. Deze versie van de game zal echter geen gelijksoortige extra’s met zich meedragen.

NBA 2K16 wordt ontwikkeld voor de PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. Vanaf 29 september kan je met de Michael Jordan of de gewone editie van de game aan de slag, want dan verschijnt deze in de winkels!

2K Games kondigt NBA 2K16 Michael Jordan Special Edition aan

2K Games kondigt NBA 2K16 Michael Jordan Special Edition aan

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch